Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Konya Cihanbeyli Son Dakika Yangın

Son Dakika Haber - Türkiyenin. Son dakika haber.

Konya cihanbeyli son dakika yangın
Konya Cihanbeyli Son Dakika Konya Cihanbeyli De Yangin Var Mi Haberler

İzmir Muğla Antalya Adana Mersin Konya.

Konya cihanbeyli son dakika yangın

. 02 Ağustos 2021 Pazertesi günü saat 0103 de eklendi. Son kahreden haber Antalya. Konya haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın. Cihanbeylimizde Olan Olayları Anlık Bir Şekilde Sayfamızda Paylaşılacak.

Son Dakika Konya Yangın Haberleri. Gece saatlerinde Konyanın Cihanbeyli ilçesinde Kent Parkta kuruyan otların alev alması sonucu yangın çıktı. Son dakika Cihanbeyli haberleri ve güncel Cihanbeyli haberleri burada. Mücadele devam ederken yurdun dört bir yanından yeni yangın haberleri geliyor.

Konyanın Cihanbeyli ilçesinde bir otelin çatısında çıkan yangın hasara neden oldu. Yangını gören vatandaşlar itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Konyanın Cihanbeyli ilçesinde bir otelin çatısında çıkan yangın hasara neden. Cihanbeyli Haberleri sayfamızdan Konya Cihanbeyli ilçesi ile ilgili en güncel ve en son gelişmeleri takip edebilirsinizCihanbeyli elektrik kesintisi su kesintisiarıza haberlerini.

Edinilen bilgiye göre Konyanın Cihanbeyli ilçesinde bir vatandaş tarafından bulunan ve yaralı olduğu için uçamayan şahin Yeniceoba Jandarma Karakol Komutanlığına bırakıldı. Cihanbeyli de korkutan yangın. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Cihanbeyli ilçesinde mahallelere 29 adet yangın söndürme tankeri dağıtıldı. 02 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 0103 de eklendi.

Son dakika gelişmesine göre Konyanın Cihanbeyli ilçesinde otomobilin kaza yapan araçlara çarpması sonucu 1i polis 3 kişi yaralandı. 21 likes 1 talking about this. SÜRÜCÜ VE OĞLU YARALANDI KOCASI VE DİĞER OĞLU ÖLDÜ Konya Cihanbeyli son dakika. 10122020 10 Ara 0841 Konya Ovasında.

Cihanbeyli Son Dakika Konya. 16122020 16 Ara 2151 Son dakika haber. Son Dakika Haberi. Konyada 5 katlı otelin çatısında çıkan yangın söndürüldü.

Yangını gören vatandaşlar itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Alınan bilgiye göre Atçeken Mahallesi Recep Konuk Caddesindeki 5 katlı bir otelin çatısında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kuluda bir Ahırda elektrik teçhizatında meydana gelen kısa devre sonucu çıkan. Son dakika haberi KONYADA KAZA.

Konya nın Cihanbeyli ilçesinde bir otelin çatısında çıkan yangın hasara neden oldu. Son dakika haber. Jandarma mahalleye giriş ve çıkışları kapattı kaçan zanlı ekiplerce yakalandı. En son konya yangın haberleri anında burada.

Gece saatlerinde Konyanın Cihanbeyli ilçesinde Kent Parkta kuruyan otların alev alması sonucu yangın çıktı. Cihanbeyli İtfaiye Müdürlüğünde gerçekleşen programa Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale Cihanbeyli Belediyesi Meclis Üyeleri ve Cihanbeyli İtfaiye birimi amiri Feti Adıyaman katıldı. 2022de süpersonik hızlarda çalışan RAMJET Motoru prototipini ortaya çıkaracağız. Cihanbeyli Hemşehrilerimizin Takip Etmesini İsterim.

Bakan Pakdemirliden Antalya ve Muğlada av yasağı açıklaması Pençe Şimşek harekatı bölgesinde bir askerimiz şehit oldu Bakan Karaismailoğlu. Son dakikason dakika Ahırda yangın çıktı 240 Hayvan telef oldu. Alınan bilgiye göre Atçeken Mahallesi Recep Konuk Caddesindeki 5 katlı bir otelin çatısında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Konyada 5 katlı otelin çatısında çıkan yangın söndürüldü.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sıvı yakıtlı RAMJET projesinde son safhaya geldiklerini. Son dakika Konya Yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Konyanın Cihanbeyli ilçesinde tartıştığı kocası tarafından anne baba ve babaannesiyle beraber silahla yaralanan kadın hastanede yaşamını yitirdi. Konyanın Cihanbeyli ilçesinde bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken ev kullanılamaz hale geldi.

Ayancıkta maalesef 2 vatandaşımız vefat etti. Konya ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabahta. KONYA AA Konyanın Cihanbeyli ilçesinde bir otelin çatısında çıkan yangın hasara neden oldu. Konya Cihanbeylide yangın var mı.

Programda Kayı Kuşca ve Kütükuşağı mahalle muhtarlarına. Cihanbeyli son dakika haberleri ve en son cihanbeyli gelişmeleri. Konyanın Cihanbeyli İlçesinde markete düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Cihanbeyli de korkutan yangın.

Cihanbeyli son dakika haberleri haberleri cihanbeyli son dakika haberleri haberi - Yeniceoba Haber olarak 2012 yılından itibaren bölgemize dair haberleri ve sorunları dile getirmeye çalışan bir platformuz. Olay Konyanın Cihanbeyli İlçesi Karabağ Mahallesinde yaşandı. 1156 Cihanbeylide Akşam Sohbetleri. Gece saatlerinde Konyanın Cihanbeyli ilçesinde Kent Parkta kuruyan otların alev alması sonucu yangın çıktı.

SON DAKİKA Kulu 55 yaşındaki işçi iş yerindeki yatağında ölü bulundu.

Konya cihanbeyli son dakika yangın
Son Dakika Cihanbeyli Haberleri Cihanbeyli Son Dakika

Konya cihanbeyli son dakika yangın
Konya Da Yangin Dehseti 1 Olu Son Dakika Flas Haberler

Konya cihanbeyli son dakika yangın
Konya Da Korkutan Yangin Mustakil Ev Kul Oldu

Konya cihanbeyli son dakika yangın
Cihanbeyli De Cikan Yangin Korkuttu

Konya cihanbeyli son dakika yangın
Son Dakika Cihanbeyli Haberleri Cihanbeyli Son Dakika

Konya cihanbeyli son dakika yangın
Son Dakika Cihanbeyli Haberleri Cihanbeyli Son Dakika

Konya cihanbeyli son dakika yangın
Cihanbeyli Haberleri Cihanbeyli Son Dakika Haberleri Cihanbeyli Gundemi

Konya cihanbeyli son dakika yangın
Son Dakika Haberler Son Dakika Haber En Son Haberler Guncel Haberler

Posting Komentar untuk "Konya Cihanbeyli Son Dakika Yangın"